Dentalni turizam

Zašto dentalni turizam?

Cene stomatoloških usluga kod nas su i do 70% niže u odnosu na zemlje Zapadne Evrope i Amerike. Kod nas možete doći da Vam pružimo sve potrebne stomatološke usluge, da budete smešteni u našim DENTAL APARTMANIMA, da se odmorite i uživate u prirodnim lepotama Vrnjačke Banje.

Pošaljite nam mejlom Vaš ortopan snimak, napravićemo plan terapije, zakazati termin i rezervisati smeštaj. Ukoliko želite, obezbedićemo prevoz od aerodroma do naše ordinacije. Stojimo Vam na raspolaganju i za sve ostale informacije i uputstva.

Vrnjačka Banja je smeštena u centralnom delu Srbije, 200km južno od Beograda. Sa svojih sedam lekovitih termomineralnih izvora krepi i leči dušu i telo. Da ugođaj bude potpuniji tu su i wellness i spa centri, saloni lepote, otvoreni i zatvoreni bazeni, sportski tereni, pešačke staze… Uživaćete u hladovini stoletnog parka, Japanskom vrtu, na Mostu ljubavi, u Zamku kulture Belimarković. Osvežićete se u brojnim kafićima i restoranima.

U Banji se tradicionalno dešavaju brojne kulturne manifestacije – Vrnjački karneval, Festival filmskog scenarija, Love fest, Dani Bate Stojkovića, koncerti klasične i moderne muzike, pozorišne predstave, izložbe, književne večeri… Ovde se decenijama sa uspehom leče bolesti organa za varenje, dijabetes, oboljenja na koštano-zglobnom aparatu, ginekološka oboljenja, posttraumatska stanja, reumatske bolesti. Za kratko vreme možete proveriti i unaprediti Vaše zdravstveno stanje.

Takođe, možete otići na neki od izleta:
• Obilazak brojnih crkava i manastira (Žiča – XII vek, Studenica – XII vek, Gradac)
• Obilazak starih gradova i tvrđava (Maglič, Ras, Brvenik, Koznik, Jelač)
• Poseta Aleksandrovačkoj župi – brojne vinarije i degustacija vina
• Planina Goč – ribnjaci, netaknuta priroda, lekovito bilje i šumsko voće, ski staza

Ovo je banja prikladna i za stare i za mlade. Svako će naći nešto za sebe.

dental-apartmani-vrnjacka-banja-09-768x510

stomatološka ordinacija dental zdravlje vrnjačka banja

page top